Get a quote Close
Focus on you

Get A Quote

Charleville Cosmos Centre

PROJECT NAME
Charleville Cosmos Centre
PROJECT TYPE
Discovery Centre

CLIENT BRIEF

Murweh Shire Council required a makeover of the Cosmos Centre theatre, as well as the design and install of an immersive space shuttle exhibit in an unused corridor. The Focus team was contracted to design exhibits, build displays and develop all audiovisual elements.

CREATIVITY AND QUALITY OF DESIGN

Focus worked creatively to develop a custom space shuttle exhibit seamlessly integrated with the building. Unique features included: thematic design, synchronised LED lighting and video content, bold graphics and engaging low and high-tech interactives. The theatre was refurbished to include a new curved screen and projector system, enhanced audio, 3D signage, ‘rock’ themed upholstered seating and starry graphics.

"Amazing! The new space shuttle area opened the day we went and we spent a couple hours there and could've stayed longer.” C. Letoya, visitor review